Huis verkopen

St.Raphaël – Valescure Riant 4 k. BG appartement + 2 x garage

€ 469.000
Oppervlakte 97.9 m²
Perceel 98.4 m²
Aantal kamers 4 kamers

St.Raphaël – Valescure Riant 4 k. appartement aan de golfbaan.In een kleinschalig domaine (22 woningen) met 2 zwembaden, een tennisbaan, veel groen en direct aan de fraaie golfbaan d’ Esterel van Saint Raphael gelegen, bieden wij dit riante 4 kamer appartement (voorheen 2 appartementen en thans ca. 100 m2) met 2 garage plaatsen te koop aan.
Er zijn 3 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime living met zijkamer (thans in gebruik als bureau) en openslaande deuren naar het terras, een half open keuken en wasmachine ruimte.
Voorts een riant overdekt terras over de gehele breedte van het appartement (ca. 20m x 3m) gelegen aan een zonnige tuin op het zuid / westen.
De gehele woning is voorzien van airconditioning (reversibel en er zijn 2 warmwater boilers, per badkamer 1).
Het domaine is afgesloten en er is een riante parkeerplaats.
Voorts, onder de tennisbaan, een berging en ruime inpandige garage waarvan bij de verkoop 2 parkeerplaatsen worden meeverkocht.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 469.000
  • Type objectAppartement
  • Kamers4
  • Slaapkamers3
  • Referentie2355

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Saint-Raphaël (83700), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Azur Pavillon


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod