Huis verkopen

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 840.000
Oppervlakte 255 m²
Perceel 3394 m²

De bastide met authentiek interieur ligt op een unieke locatie in de vallei van de historische Abbaye du Thoronet. De Provençaalse bastide en het grote betegelde zwembad (10 x 5 meter) liggen in een klein vredig gehuchtje omringd door wijngaarden. De bastide is volledig gerenoveerd in 2003 met mooie materialen. De bergerie en pierre (het bijgebouw) van 120 m² heeft een nieuw dak, isolatie en een betonnen plaat. Het kan prima dienen als bijvoorbeeld kunstenaarsatelier, yogastudio of opslagruimte.

De bastide bestaat op de begane grond (tuinniveau) uit: een entree, toilet, een woonkamer (ca. 28 m²) met fraai houten balken plafond en een mooie open haard en een keuken (5 m²) met toegang tot een heel groot overdekt terras (35 m²) op het westen. Bijkeuken en doucheruimte. 

Op de eerste verdieping is een overloop, 3 slaapkamers (ca. 10 m² elk) met airconditioning, een badkamer met ligbad en een separaat toilet. 

Verwarming d.m.v. elektrische kachels / airconditioning.

Dubbele beglazing en internet-aansluiting. 

Op zwembadniveau is een appartement/gastenverblijf (ook van binnenuit bereikbaar) met woonkamer van 28 m², keuken (16 m²), badkamer met douche, separaat toilet, berging van 19 m² en toegang tot een groot terras.

Er is ook een garage van 27 m², een terrein van 3.394 m² met o.a. 32 olijfbomen, een watertank (300 liter) uit eigen bron en een groot sportveld.

Er zijn twee grote dorpen in de buurt, Carcès en Le Thoronet, op 7 km afstand, met alle voorzieningen.

Een sfeervol pand met in en om het huis volop de typisch Provençaalse sfeer.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 840.000
  • Type objectHuis
  • Referentie1018BD

Locatie

Dit object ligt in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod