Huis verkopen

Appartement in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 240.000
Oppervlakte 82 m²
Perceel 50 m²

In het hart van zo’n typisch Provençaals stadje ligt dit authentieke dorpshuis met een uitzonderlijk en panoramisch uitzicht.

Indeling met op de begane grond de entree en drie ruime slaapkamers (15, 12 en 9 m²) waarvan één met open haard, een badkamer en een apart toilet. 

Op de eerste verdieping bevindt zich een woonkamer van ca. 15 m² met open haard met inser/houtkachel, een open keuken en de grote veranda van 18 m² met een ongelooflijk uitzicht op de natuur. Klein zoldervertrek.

In de onderverdieping is een onafhankelijk te bereiken kelderruimte van 19 m².

Dit huis is voorzien van zonnepanelen met goed rendement en aangesloten op riolering. Verder moderne voorzieningen als een warmtepomp, airconditioning, dubbele beglazing en goed internet.

Een ideaal ‘en handzaam pied-à-terre’ in een zeer geliefd deel van de Provence, op 45 minuten van zee en 20 minuten van het Lac de Saint-Cassiën.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 240.000
  • Type objectAppartement
  • Referentie3288BD

Locatie

Dit object ligt in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod