Huis verkopen
Maison en France voorjaar

Veel Dordogne in de voorjaarseditie van Maison en France

Wijnbouwers in de Dordogne

Het blijft een populaire streek voor iedereen die droomt van een huis in Frankrijk: de Dordogne. In de voorjaarseditie van Maison en France besteden we er uitgebreid aandacht aan. Met een prachtig verhaal van Michel en Erica van den Beld die er in 2002 neerstreken en er nu een wijndomein beheren waar je ook je vakantie kunt doorbrengen.

Dordogne wijn en toeristen

Makelaar Martin Smulders vertelt uitgebreid waarom de streek direct als een warm bad voelde en er eigenlijk nooit meer weg wil. Maar naast de aandacht voor dit mooie stukje Frankrijk komen ook andere streken aan bod. Bijvoorbeeld de Haute-Marne, wat noordelijker, waar  de Belgische topkok Bart de Bondt ging wonen en er een restaurant startte . In Maison en France vertelt hij er uitgebreid over. En een mooi verhaal over een verbouwing in Bretagne wordt deze editie ook weer heel praktisch.

Een blik op de Franse huizenmarkt in 2021

Zeker ook met het speciale katern voor kopers in Frankrijk. Benjamin Haas kent de markt als geen ander en beschrijft de nieuwe dingen die je tegenkomt en moet weten als koper van dat huis in Frankrijk, plus een aantal belangrijke tips! Kopen in Corona, gaat dat dan? Zeker, de transacties gingen gewoon door. Diverse makelaars vertellen erover. En met een echte Koop-checklist met maar liefst 25 punten kun jij straks ook ‘op jacht’ in Frankrijk!

Franse huizenmarkt

Waarom naar Frankrijk?

Ja, wat drijft hen nu eigenlijk? Journaliste Jolet Molenaar zocht het uit met een aantal interviews met mensen die jou Nederland of België achter zich lieten en naar Frankrijk vertrokken. Ze noemt het wel ‘bezielingsinterviews’ en legde ze ook op camera. In Maison en France vertelt ze erover en geeft antwoord op de vraag: Wat bezielt ze nu eigenlijk, die mensen die naar Frankrijk gaan verhuizen…?

Bezielingsinterviews Jolet

Dit en veel meer vind je in de voorjaarseditie van Maison en France. Nu in de winkel voor € 8,75 maar ook hier online te verkrijgen en zelfs voordelig (voor slechts € 4,50)  als je je nu abonneert en kiest voor het toesturen van de actuele editie.

Dit artikel is geschreven door Redactie Maison en France

Algemeen bericht van de redactie van Maison en France