Huis verkopen

Boerderij van Berrichonne met meer dan 17,5 hectare! Ongelooflijk potentieel met 2 te renoveren huizen, ou

€ 189.000
Oppervlakte 175 m²
Perceel 70775 m²
Aantal kamers 9 kamers

A15155 – Groot huis met twee woningen voor renovatie met meer dan 17 hectare grond waarvan meer dan 13 hectare aangrenzend en de rest dichtbij en gelegen in een rustige landelijke omgeving, geen naaste buren en op slechts 1 km van het plaatselijke dorp en voorzieningen.
Dichtbij het zeer mooie dorpje Préveranges, en gelegen tussen de grotere agrarische en historische steden Boussac en Chateaumeillant met alle voorzieningen, supermarkten, lokale boerenmarkt, historische gebouwen, landelijke wandelingen en zoetwater zwemmeren met badmeester in de zomer en café / restaurant voor die warme zomerdagen, dit grote pand voor renovatie, heeft veel attributen en een prachtig potentieel van het creëren van een comfortabel familiehuis en vakantie gîte verhuur.
Informatie over de risico’s waaraan dit pand is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 189.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers9
  • Slaapkamers5
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A15155

Locatie

Dit object ligt in Préveranges (18370), in Cher (regio Centre).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod