Huis verkopen

Te koop 2 prachtige Gîtes met 3,3 ha grond in Lignac, Indre

€ 416.000
Oppervlakte 360 m²
Perceel 500 m²
Aantal kamers 11 kamers

Deze 2 mooie gîtes bestaan uit een authentieke fermette en prachtige verbouwde schuur en beschikken elk over eigen tuin, terras en zwembad, gelegen in Lignac, de Indre (36) op een perceel van 33.656 m2 (3,3 ha). Het terrein kan nog verder uitgebreid worden naar ruim 20 hectare. Beide woningen met in totaal 8 ruime slaapkamers, 6 badkamers worden in de zomermaanden als gîte verhuurd en zijn het gehele seizoen volgeboekt.

De fermette van 180m2 heeft een heel authentieke uitstraling met de mooie oude tomettes (terracotta tegels) op de vloer. Op de begane grond bevindt zich een open keuken met woonkamer met open haard, 2 ruime slaapkamers, badkamer, een tweede salon met een prachtige schouw.
De bovenverdieping van de fermette heeft twee ruime slaapkamers, een overloop, badkamer met bad en douche en een apart toilet. De fermette heeft een ruime omheinde tuin met groot terras en eigen zwembad van 8x4m.

De naastgelegen traditionele grange is zeer smaakvol gerenoveerd en getransformeerd in een comfortabele Gîte van 180 m2 en heeft een heel natuurlijke uitstraling door de stenen muren en de travertin-stenen vloer op de benedenverdieping of de houten vloer boven.
Op de begane grond een open ruimte met eetkeuken, woonkamer en inbouwkast met wasmachine/ droger combi, warmteketels) en toilet.
Op de bovenverdieping, 4 ruime slaapkamers met elk zijn eigen douchegelegenheid, op de overloop het toilet. Deze gîte beschikt over een eigen terras en zwembad van 8x4m.

Op het perceel bevinden zich nog meer bijgebouwen die gebruikt worden als opslagruimte maar deze zouden nog verbouwd kunnen worden, tot woonruimte of bijvoorbeeld stal voor uw eigen dieren.
De gîtes bevinden zich in Lignac midden in natuurpark La Brenne, waar heerlijk gefietst en gewandeld kan worden.

Of je nu droomt van een eigen boerderij of een heerlijke (vakantie-)woning met 8 slaapkamers, 6 badkamers en een groot terrein in La douce France, dan is deze instapklare combinatie een echte aanrader.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 416.000
  • Type objectHuis
  • Kamers11
  • Slaapkamers8
  • ReferentieME-13267

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Lignac (36370), in Indre (regio Centre).

Contact opnemen

immoboulevard


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod