Huis verkopen

Paris 13, Bibliothèque F. Mitterrand, nieuwe natuur geïnspireerde, 4-slaapkamer flat met balkon

€ 1.312.700
Oppervlakte 111 m²
Aantal kamers 5 kamers

A10249 – Parijs 75013 – Bibliothèque François Mitterrand (BNF). Appartement met 4 slaapkamers – 114,43 m² + 25,4 m² balkon. Plattegrond beschikbaar. De twee gebouwen, Plant House en Tree House, zijn geïnspireerd door de natuur en liggen in het hart van de wijk Tech-city, op een steenworp afstand van de linkeroever van de Seine. Een unieke kans voor dit lichte high-end appartement, het biedt een 127,13 m² gewogen oppervlakte (een open woonkamer / keuken ruimte, 4 slaapkamers, 1 badkamer, 1 douchekamer) omlijst door grote vloer tot plafond erkers. Het wikkelbalkon, ingericht met ingebouwde tuinen, creëert een privé groene oase van het stadsleven. De woning op de 12e verdieping is rustig, met een goed ontworpen leefruimte en een domoticasysteem dat alle comfort biedt van een ultramoderne woning, klaar om in te trekken tegen december 2024. Het omvat ook aangepaste opslagruimte, kelder en parkeerplaats.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 1.312.700
 • Type objectOnbekend
 • Kamers5
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A10249

Locatie

Dit object ligt in Parijs (75013), in Parijs (regio Île-de-France).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod