Huis verkopen
€ 375.000
Oppervlakte 400 m²
Perceel 1067 m²
Aantal kamers 10 kamers

A26231PHH78 – In het hart van een van de mooiste dorpen van de Yvelines, Montchauvet, op 15 minuten van Houdan, is er een unieke kans om deze grote boerderij te restaureren. Dit pand, met een rijke geschiedenis, biedt een uitzonderlijk potentieel voor renovatie, waardoor een plaats vol authenticiteit nieuw leven wordt ingeblazen. Er is al een bouwvergunning verleend en het beroep is uitgeput. Geniet van de rustige sfeer van Montchauvet en blijf toch dicht bij de voorzieningen van Houdan. Het dorp staat bekend om zijn artistieke aantrekkingskracht en was de thuisbasis van vele kunstenaars, zoals Marc Chagall die zijn charmes vereeuwigde met zijn penselen. Beroemde persoonlijkheden zoals Tolstoj en Marcel Aymé, maar ook Jacques Séguela, Laurent Ruquier en Christine Ockrent, hebben ervoor gekozen om hier te wonen of wonen er nog steeds.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 375.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers10
  • Slaapkamers7
  • ReferentieUF-A26231PHH78

Locatie

Dit object ligt in Montchauvet (78790), in Yvelines (regio Île-de-France).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod