Huis verkopen

Vrijstaand huis met 4 slaapkamers, 3 badkamers en een zwembad op een rustige locatie en toch maar 8km van Saint

€ 464.280
Oppervlakte 220 m²
Perceel 1559 m²
Aantal kamers 10 kamers

A16441 – Exclusief bij Leggett op een prachtige locatie met panoramisch uitzicht over het platteland. Slechts 8km van het pittoreske stadje Saint Savinien. Vrijstaand met een omheinde tuin en 2 opritten. Deze in 2017 gebouwde woning heeft een grote open keuken/eetkamer met openslaande deuren naar het terras en het verwarmde zwembad. 4 Slaapkamers, 2 met en suites en 2 met een Jack en Jill badkamer. Er is ook een salon met een kantoor, bijkeuken inkomhal en aparte WC. Alles in uitstekende staat met dubbele beglazing en geïsoleerd. Slechts 40 minuten naar de stranden aan de Atlantische kust, 20 minuten rijden naar de Romeinse stad Saintes en 15 minuten rijden naar het toekomstige kuuroord St Jean D’Angely.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 464.280
  • Type objectOnbekend
  • Kamers10
  • Slaapkamers4
  • Badkamers3
  • ReferentieUF-A16441

Locatie

Dit object ligt in Archingeay (17380), in Charente-Maritime (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod