Huis verkopen

Object met zwembad in Charente-Maritime, Nouvelle-Aquitaine

€ 508.800
Oppervlakte 286 m²
Perceel 4333 m²

Dit juweeltje van een huis ligt in een klein, rustig gehucht op ongeveer een half uur van de kust, op korte rijafstand van het dorp Semoussac en op slechts 20 minuten van Jonzac en slechts een uur van Bordeaux. Met een zwembad, gastenverblijf (met mogelijke inkomsten) en een flink stuk land, wat is er niet om van te houden!

De begane grond van het hoofdhuis heeft een lichte en luchtige leefruimte bestaande uit een ruime hal, woonkamer, eetkamer en keuken die uitkomt op een veranda van 22,5m², met een houtkachel. Ook op de begane grond is er een kitchenette/berging, een slaapkamer met douche en wastafel, een badkamer en 2 aparte toiletten. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, waarvan de grootste slaapkamer een eigen kleedkamer, badkamer en toilet heeft. Er is nog een kleine kamer die momenteel gebruikt wordt als kleine slaapkamer, evenals een doucheruimte met toilet en een ruime opslagruimte.

Het aangrenzende onafhankelijke gastenverblijf wordt met succes verhuurd aan vakantiegangers van mei tot september. Het is geschikt voor 2 tot 4 personen en wordt gemeubileerd verkocht. De begane grond bestaat uit een hal, keuken/eetkamer, woonkamer met houtkachel, badkamer en aparte wc. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers, waarvan één met airconditioning. Er is ook een prachtige onafhankelijke veranda van bijna 30m², met een houtkachel.

Dit prachtige eigendom ligt op 4333m² grond, met een zwembad van 11m x 5m en een garage van 40m². Er is ook een oplaadpunt voor elektrische voertuigen.

Prijs inclusief makelaarskosten: €519 400
Prijs exclusief makelaarskosten: €490 000
Inbegrepen koperscommissie: 6%

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 508.800
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers6
  • Badkamers4
  • ReferentieBVI70763

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Mirambeau (17150), in Charente-Maritime (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod