Huis verkopen

Object met zwembad in Charente-Maritime, Nouvelle-Aquitaine

€ 453.680
Oppervlakte 315 m²
Perceel 9685 m²

Dit grote, vrijstaande huis op het zuiden ligt op een uitstekende locatie tussen de steden Saintes en Cognac. Het heeft een onafhankelijk gastenverblijf en een zwembad en ligt op bijna een hectare volgroeide landschapstuin met prachtige bomen en een boomgaard.

Op de begane grond biedt het huis een zeer indrukwekkende entree, een grote zitkamer, een woonkeuken met zithoek, slaapkamer, badkamer, kantoor en wasruimte.

Daarnaast is er een goed gepresenteerd gastenverblijf met een eigen woon-/eetkamer/keuken, tweepersoonsslaapkamer en grote doucheruimte.

De begane grond wordt gecompleteerd door een grote berging waar zich ook de verwarmingsketel bevindt.

Vanuit de hal geeft een op maat gemaakte trap toegang tot de eerste verdieping. Boven zijn twee zeer royale tweepersoonsslaapkamers (de ouderslaapkamer heeft een eigen ensuite badkamer). Er zijn ook een aparte doucheruimte, inloopkast, kantoorruimte en een paar opslagruimtes.

De nabijgelegen historische steden Cognac en Saintes bieden uitstekende faciliteiten: winkels, supermarkten, restaurants, bioscopen enz. en de meer lokale dorpen kunnen voorzien in de dagelijkse benodigdheden.

Perfect als permanente woning, maar kan ook dienen als royaal vakantiehuis.

Prijs inclusief makelaarskosten: €453 680
Prijs exclusief makelaarskosten: €428 000
Inbegrepen koperscommissie: 6 %

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 453.680
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers4
  • Badkamers4
  • ReferentieBVI68297

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Rouffiac (17800), in Charente-Maritime (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod