Huis verkopen

Indrukwekkend gerenoveerd Charentaise stenen huis met vijf slaapkamers in een mooi gehucht tussen Pons en Cognac.

€ 450.000
Oppervlakte 294 m²
Perceel 6406 m²
Aantal kamers 8 kamers

A16915 – Gelegen in een mooi gehucht op slechts km van de steden Pons & Cognac, deze grote vrijstaande Charentaise stenen woning ademt charme & karakter en is in zeer goede staat. Zorgvuldig gerestaureerd door de huidige eigenaren, is het huis up-to-date en modern met behoud van vele originele kenmerken. Een onlangs gerenoveerde ruime eetkeuken & woonkamer met moderne houtkachel & originele pizza/broodoven, bieden moderne & indrukwekkende leefruimtes. Het huis biedt 5 slaapkamers met 3 ensuite badkamers, 3 van deze slaapkamers praktisch gelegen op de begane grond. De grote schuur is gerestaureerd & biedt een overdekte privé parkeerplaats. Twee aparte sets van dubbele poorten geven toegang tot de voor- en achtertuin, het terrein, & een verwarmd zoutwaterzwembad & terras. Het gehele pand is omheind en beveiligd en omvat zelfs een vredestuin. Dicht bij de bruisende steden Pons & Cognac & slechts 1 uur’rijden van de prachtige zandstranden van de Atlantische Oceaan en de steden Bordeaux & La Rochelle.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 450.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers8
  • Slaapkamers5
  • Badkamers3
  • ReferentieUF-A16915

Locatie

Dit object ligt in Sainte-Lheurine (17520), in Charente-Maritime (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod