Huis verkopen

Leuk huis van 5 kamers waarvan 3 slaapkamers met een omheinde tuin. VIDEO OP AANVRAAG

€ 214.000
Oppervlakte 149 m²
Perceel 707 m²
Aantal kamers 5 kamers

A17377 – Zeer mooi gehuchthuis met prachtige woonkamer omringd door een witte houten mezzanine. Zeer mooi visueel effect en ruim. Een mooie open haard zit in het midden van de grote en lichte kamer. De ramen zijn voorzien van dubbel glas (behalve de openslaande deuren naar het terras) en overal 7 cm isolatie. Mooie openingen en een plafond van meer dan 5 meter perfectioneren deze indruk van grootte en ruimte. Ideaal om vrienden of familie te ontvangen. Buiten vind je een mooi terras met een broodoven voor gezellige avonden met brochettes of een aperitief.
Kom en val onder de charme zodra je binnenkomt.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 214.000
  • Type objectHuis
  • Kamers5
  • Slaapkamers3
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A17377

Locatie

Dit object ligt in Nanteuil-en-Vallée (16700), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod