Huis verkopen

Object in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 383.000
Oppervlakte 153 m²
Perceel 100 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Gelegen in het hart van een bekend middeleeuws dorp, hebben we het genoegen je dit prachtig gerenoveerde 16e-eeuwse huis te presenteren. Op een steenworp afstand van alle lokale voorzieningen, zoals de restaurants, bars en winkels van dit prachtige dorp, kun je je geen betere plek wensen om te genieten van alles wat het te bieden heeft!

Dit volledig gerenoveerde stenen huis is liefdevol gerestaureerd met veel zorg om alle originele kenmerken te behouden. Het is verdeeld over 3 verdiepingen en biedt op de begane grond een charmante en ruime hal die momenteel wordt gebruikt als muziekkamer, een hal leidt hier naar 2 slaapkamers waarvan er een toegang heeft tot het privéterras, er is een doucheruimte met dubbele wastafel, douchecabine, ruimte voor je linnengoed en een apart toilet; verder zijn er was- en opslagruimtes onder de kenmerkende stenen en houten trap.

Kom binnen op de eerste verdieping in de open woon-eetkeuken; deze grote ruimte is gewoonweg prachtig en gevuld met licht door de hoge balkenplafonds en de vele ramen die uitkijken op de schilderachtige straatjes beneden. Een klein Juliette balkon met authentieke metalen leuningen draagt ook bij aan de charme! Een open haard staat centraal in deze kamer met de volledig uitgeruste keuken aan de linkerkant en de eethoek aan de rechterkant, een oude stenen gootsteen draagt verder bij aan deze charme, dit is de perfecte kamer om je vrienden te vermaken.

De tweede verdieping is een coup de cœur, volg de trap omhoog naar de hoofdsuite, een luxe ruimte met een eigen badkamer en een prachtig rolbad, ook een mooie vrijstaande keramische wastafel en toilet, neem gewoon een bad en geniet van het uitzicht op het dak. De slaapkamer is groots en ruim met een prachtig gewelfd plafond, ruimte voor een kast, een bank en ook een dagbed en ramen aan drie kanten waardoor het natuurlijke licht naar binnen stroomt,

Het pand is voorzien van dubbele beglazing, centrale verwarming op olie en er is een privétuin op de binnenplaats, volledig bestraat met mooie houten plantenbakken en een toegang via een hek aan de zijkant, compleet met een opslagruimte aan de ene kant waar het oliegestookte verwarmingssysteem, de opslagtank en het tuingereedschap zijn ondergebracht.

Dit huis is perfect om op te sluiten en te verlaten, maar ook om thuis te gebruiken. Het is perfect gelegen en biedt een volledig dorpsleven en ook gemakkelijke toegang tot Bergerac en zijn internationale reisverbindingen.

MOETEN ZIEN!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 383.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers3
  • Badkamers2
  • ReferentieBVI72352

Locatie

Dit object ligt in Issigeac (24560), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod