Huis verkopen

Object in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 249.995
Oppervlakte 227 m²
Perceel 13788 m²

Dit voormalige molenaarshuis met bijgebouw en land ligt in een rustig gehucht en toch op slechts tien minuten van Lussac-le-Chateau met alle voorzieningen, school en treinverbinding naar Poitiers/Limoges.

Het hoofdhuis bestaat op de begane grond uit een grote keuken/eetkamer, knusse zitkamer, hal, wc, douche en wasruimte.
Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers, waarvan twee en-suite en afgesloten toegang tot de 4e slaapkamer.
Hierboven is een grote, nog niet verbouwde zolder die van buitenaf toegankelijk is en kan worden verbouwd tot extra woonruimte (afhankelijk van de benodigde toestemming).

Aangrenzend aan het huis is een bijgebouw met twee slaapkamers, een zitkamer, hal, keuken en doucheruimte. Dit wordt momenteel verhuurd als gîte, maar kan desgewenst gemakkelijk weer worden opgenomen in het hoofdgebouw.

Een mooie binnentuin en terras met een bovengronds zwembad ligt aan de achterkant van het pand, terwijl het land toegankelijk is via een trap aan de voorkant van het pand. Er is toegang voor voertuigen vanaf het nabijgelegen laantje. Een apart stuk land loopt langs de rivier de Vienne van waaruit kleine vaartuigen te water gelaten kunnen worden.
Er is voldoende parkeergelegenheid aan de voorkant van het pand.

Er zijn twee grote hangars die voor veel doeleinden gebruikt kunnen worden, plus een stacaravan en voormalige kennels. Dit unieke object heeft weliswaar wat renovatie nodig, maar biedt vele mogelijkheden, zowel commercieel als residentieel.

Prijs inclusief makelaarskosten: € 249 995
Prijs exclusief makelaarskosten: €232 496
Koperscommissie inbegrepen: 7%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 249.995
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI65589

Locatie

Dit object ligt in Persac (86320), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod