Huis verkopen

Object in Lot, Occitanie

€ 402.800
Oppervlakte 280 m²
Perceel 5260 m²

Dit huis in eigentijdse stijl biedt ruime accommodatie en veel daglicht. Het belangrijkste woongedeelte bestaat uit een mooie leefruimte van 70 m², verdeeld in een keuken, eetkamer, zitkamer met houtkachel en televisieruimte, die allemaal uitkomen op de tuin. Op hetzelfde niveau is er een ruime inkomhal, een slaapkamer met en-suite doucheruimte en een apart toilet. Op de bovenverdieping leidt een overloop naar 2 slaapkamers die een badkamer met aparte WC delen, evenals een ruime ouderslaapkamer met aangrenzende badkamer en balkon met uitzicht op de tuin. Vanaf de begane grond leiden een paar treden naar een ander niveau met een bijkeuken, een slaapkamer en een opslagruimte met onafhankelijke toegang.
Grenzend aan het hoofdhuis is een gastenverblijf met een woonkamer, slaapkamer en badkamer. Er is ook een carport voor een of twee voertuigen.
Het huis staat op een aantrekkelijk terrein van meer dan 5.000 m² met talloze volwassen bomen, een moestuin en een waterput. Er is ook een elektrische toegangspoort.
Alle benodigde voorzieningen zijn binnen handbereik en de stad Cahors ligt op 12 km afstand.

Prijs inclusief makelaarskosten : 424.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 400.000 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 6%

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 402.800
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers6
  • Badkamers4
  • ReferentieBVI72262

Locatie

Dit object ligt in Lot (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod