Huis verkopen

Een mooi dorpshuis van 120 m2 in natuursteen, met wat renovatiewerkzaamheden aan het interieur.

€ 198.000
Oppervlakte 120 m²
Aantal kamers 10 kamers

A25118KRW85 – In exclusiviteit. In het historische centrum van Saint-Hilaire de Talmont, vlakbij een van de mooiste stranden van de Atlantische kust, bieden we je de kans om een stenen huis met mooie volumes naar je eigen smaak te renoveren. Muren en dak in goede staat, dubbele beglazing. In het bijzonder, elektrische, loodgieters-en gipsplaten werk te doen, offertes en lay-out beschikbaar. Mogelijkheid om een mooie privépatio te maken met een te openen dakraam, evenals een kantoorruimte, gîte of atelier, met eigen ingang. Strand en winkels op fietsafstand.
Informatie over de risico’s waaraan dit object is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 198.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers10
  • Slaapkamers3
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A25118KRW85

Locatie

Dit object ligt in Talmont-Saint-Hilaire (85440), in Vendée (regio Pays de la Loire).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod