Huis verkopen

Nieuwe appartementen Nice Cimiez dichtbij Place Massena

€ 1

Ideaal gelegen in de wijk Cimiez, met gemakkelijke toegang tot de ‘voie rapide’ en het levendige stadscentrum van Nice Cote d’Azur. Het adres vindt plaats in een rustige straat nabij het stadscentrum en zijn winkels, de wijk Port of Nice, vervoer (bus en tram) of de toekomstige Coulée Verte, die een verlengstuk zal zijn van de promenade van Paillon. Met hedendaagse architectuur is deze residentie op menselijke schaal verdeeld over twee gebouwen die worden doorkruist door een centraal winkelcentrum. De voorgevel, gelegen op het zuidwesten, geniet optimaal van de zon. De appartementen, voor sommigen door, zijn beschikbaar van 2 tot 4 kamers. Ze zijn voorzien van airconditioning en bieden diensten van hoge kwaliteit.

Een enorme buitenruimte, inclusief royale dakterrassen voor specifieke woningen, vergroot de leefruimte. Alle accommodaties beschikken over een parkeerplaats op het parkeerterrein van de residentie voorzien van een autolift. Sommige zijn ook aangevuld met een kelder. Geschatte leverdatum: 2e kwartaal 2025

Nieuwe appartementen Nice Cimiez op wandelafstand Place Massena

Een residentie dicht bij het stadscentrum. Deze nieuwe residentie in Nice ligt op een strategische locatie, in het hart van een rustige en residentiële straat, dicht bij het stadscentrum, winkels, de havenwijk, transport of de toekomstige Coulée Verte, die een verlengstuk zal zijn van de Paillon-promenade. Met zijn eigentijdse architectuur is deze residentie verdeeld over twee gebouwen. De zuidwestelijke oriëntatie zorgt voor een optimale zonneschijn. De appartementen zijn beschikbaar van 2 tot 4 kamers. Ze zijn voorzien van airconditioning en bieden diensten van hoge kwaliteit. Een grote buitenruimte, zoals royale dakterrassen voor specifieke woningen, verlengt alle appartementen. Elke accommodatie beschikt over een parkeerplaats op het parkeerterrein van de residentie voorzien van een autolift. Enkele appartementen zijn voorzien van een kelder.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1
  • Type objectOnbekend
  • ReferentieCIM-CATA

Locatie

Dit object ligt in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod