Huis verkopen

Antibes - NIEUW UITGEBOUWD ZEEZICHT - 1 slaapkamer appartement in klein nieuwbouwproject. Oplevering Q3

€ 427.000
Oppervlakte 52 m²
Aantal kamers 2 kamers

88764SIM06C – Gelegen in het hart van de luxe “Puy” wijk van Antibes, een wijk die bekend staat om zijn rust en de nabijheid van Port Vauban en Oud Antibes. Deze grote appartementen met 1 slaapkamer bieden u een lumineus en comfortabel leven aan de Cote d’Azur. Slechts 5 minuten rijden naar het centrum en de stranden.
Deze badplaats is rijk door zijn 23 kilometer kustlijn en biedt kreken en zandstranden die ideaal zijn om te zwemmen, zeilen, vissen & duiken.
Gelegen tussen Nice en Cannes, cultiveert Antibes een authentieke kwaliteit van leven. Een stad met vele gezichten, Antibes belichaamt tegelijkertijd de charme van een stad vol geschiedenis, de
de geneugten van een badplaats, en de troeven van een goed uitgeruste moderne stad.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 427.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers2
  • Slaapkamers1
  • Badkamers1
  • ReferentieUF-88764SIM06C

Locatie

Dit object ligt in Antibes (06600), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod