Huis verkopen

Le Cannet, een uitzonderlijk luxe appartement met 4 slaapkamers en een terras met zeezicht op de baai van Cannes.

€ 2.066.000
Oppervlakte 157 m²

A20997SST06 – Cannes, een helder high-end appartement met 5 kamers resoluut geoptimaliseerd met grote erkers met uitzicht op een prachtig terras op het zuiden met uitzicht op zee, op de hoogten van Le Cannet, met uitzicht op het dorp Cannet, met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en zijn park, 4 slaapkamers appartement – 157m² + 50m² terrassen- op het zuiden – in de buurt van het centrum van Cannes. Dit is een ruime, rustige en functionele woning met een goed ontworpen leefruimte die alle comfort biedt van een nieuwbouwwoning die eind maart 2024 klaar is om te betrekken.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 2.066.000
  • Type objectAppartement
  • Slaapkamers4
  • Badkamers3
  • ReferentieUF-A20997SST06

Locatie

Dit object ligt in Le Cannet (06110), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod