Huis verkopen

Object in Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

€ 2.100.000
Oppervlakte 97.16 m²
Aantal kamers 3 kamers

Ben je op zoek naar je droomappartement met comfortabele volumes in een historisch art-decopaleis aan de Croisette tegenover de zandstranden? Wacht niet langer en plan je bezichtiging!

Het onlangs gerenoveerde appartement, met topafwerking die het art-decokarakter van dit historische paleis uit 1929 benadrukt, zal aan je verwachtingen voldoen als “the palace to be”.

Een ideale plattegrond voor dit appartement van 97m2: een entree die uitkomt op een prachtige dubbele woonkamer van ca. 40m2, waarin de volledig ingerichte keuken is geïntegreerd die is voorzien van alle moderne apparatuur, en die je verwelkomt in een gezellige en lichte sfeer. 2 zeer comfortabele slaapkamers, elk met een eigen badkamer / toilet, een kleedruimte en ingebouwde kasten, een gastentoilet.

De inrichting is zorgvuldig overwogen tot in het kleinste detail.

Dankzij een 24u/7 conciërgeservice en de centrale ligging op La Croisette, waardoor je een auto kunt vergeten, kan het zowel het perfecte hoofdverblijf of een verhuurinvestering zijn (bruto jaarlijkse huuropbrengst geschat op 70.000€) dicht bij het Palais des Festivals, stranden, restaurants en winkels.

Je hoeft alleen nog maar de sleutels op te halen.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 2.100.000
  • Type objectAppartement
  • Kamers3
  • Slaapkamers2
  • Referentie83967336

Faciliteiten

  Beveiliging
  Lift

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wretman Estate


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod