Huis verkopen

NICE CENTRE Nieuw appartement te koop Franse riviera

€ 228.000
Oppervlakte 25 m²

NIEUW PROGRAMMA VAN DE HAVEN VAN NICE IN HET HART VAN DE STAD
Ervaar de uitzondering in het hart van het centrum van Nice, in de authentieke wijk Riquier, op een steenworp afstand van de legendarische haven van Nice. Deze nieuwe ontwikkeling in de haven van Nice is een zeldzaam adres dat u het voorrecht biedt om in het hart van de opwinding van Nice te verblijven.

HELDERE EN VERBONDEN APPARTEMENTEN
In dit nieuwe programma in het centrum van Nice ontdekt u appartementen variërend van studio’s tot duplexen met 4 kamers. Elke woonruimte komt uit op een buitenbad dat baadt in het licht, dankzij de grote erkers. Modern en verbonden, deze appartementen zijn uitgerust met het SMARTHAB-systeem, waarmee u uw rolluiken en verwarming op afstand kunt bedienen, voor eigentijds wooncomfort.

NICE CENTRE Nieuw appartement te koop Franse riviera

OPEN UITZICHT EN ZELDZAAM PRIVILEGE
Aan de oostkant van dit nieuwe project nabij de haven kunt u genieten van een adembenemend uitzicht op het met bomen omzoomde Normandische Niémen-plein en de majestueuze heuvel van het fort Mont Alban. Een echte verademing in de stad, een zeldzaam voorrecht waarmee u elke dag nieuwe energie kunt opdoen.

HET HAVENWIJK: EEN LEVENDIGE DAGELIJKSE DAG
De havenwijk, gelegen aan de Boulevard Delfino, is een groene omgeving met kleine winkeltjes die een vleugje charme aan uw dagelijks leven toevoegen. Op slechts een paar minuten van de beroemde Places du Pin en Arson ligt het culturele en gastronomische leven van Nice binnen uw bereik. De havenwijk is populair en strategisch en biedt een uitzonderlijke levenskwaliteit in het hart van de stad.

OPTIMALE BEREIKBAARHEID
De ideale locatie van het nieuwe Port of Nice-programma maakt uw dagelijks leven eenvoudiger. U vindt een Vélo Bleu-station tegenover de residentie, een halte van buslijn 03-37 op 3 minuten lopen, de tram op 300 meter afstand en het SNCF-treinstation op slechts 400 meter afstand. Alles is binnen handbereik zodat u optimaal kunt genieten van het centrum van Nice.

Mis deze uitzonderlijke kans niet om in een programma in de haven van Nice te wonen, in het hart van de stad, in een bevoorrechte en verbonden omgeving. Een levendig en comfortabel stadsleven wacht op u!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 228.000
  • Type objectOnbekend
  • Referentiemil-CIP-751-43441

Locatie

Dit object ligt in Nice (06300), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod