Huis verkopen

Cogolin: betaalbare appartementen in Bastide met zwembad

€ 378.000
Oppervlakte 65 m²
Perceel 11 m²

Bent u klaar voor een geweldige zomervakantie? Grimaud en Gassin, Ramatuelle, Saint-Tropez, Cogolin, de Golf van Saint-Tropez weerklinkt met mythische namen, die doen denken aan de meest opmerkelijke van de Côte d’Azur. Pittoreske dorpjes met Provençaalse accenten, golfbanen en jachthavens, casino’s, festivals en nautische evenementen. Deze magie inspireerde de pen van schrijvers, leende zijn kleuren aan schilders, vormde een droomomgeving voor de bioscoop die de legende bestendigt.

Voorbij de elegante toegangspoort biedt dit privédomein een leefruimte voor liefhebbers van natuur en vertrouwelijk welzijn. Een subtiele harmonie drukt alle waarden van de Provençaalse architectuur uit. Het gebied staat de hele dag open voor de zon en biedt prachtige visuele vergezichten op de omliggende heuvels die om rust vragen.

Cogolin: betaalbare nieuwe appartementen in Bastide met zwembad

Hoe kunt u zich zo’n vakantie voorstellen zonder het vooruitzicht van een groot zwembad van 15 x 5 m. Omzoomd door een steenkleurig solariumterras en omgeven door bosrijke landschapsgebieden, zal het liefhebbers van lange luie middagen verleiden. Het is omgeven door een lage stenen muur. Het landgoed concurreert in elegantie met edele materialen zoals de zichtbare balken op de bovenste verdieping, het sierlijke ijzerwerk van de balustrades, de flamboyante rode dakpannen van de daken versierd met rijen Genuese.

Ontdek een zeldzaam adres op 15 minuten wandelen van het historische hart van Cogolin en geniet van eersteklas levenskwaliteit. Door gebruik te maken van een ideaal adres, op 10 min van de kust, belichaamt de residentie alle elegantie van de Provence, met zijn diepe kleuren en zijn Genuese pannendaken.

De 2- tot 4-kamerappartementen met tuinen tot 107 m² bieden ideaal comfort en hebben toegang tot het privézwembad van de residentie. Een evenwichtig en vertrouwelijk adres, op steenworp afstand van winkels en scholen. Gewiegd door een gulle omringende natuur, is het landgoed een eerbetoon aan de Provençaalse levenskunst in een unieke stijl geïnspireerd door de landelijke sfeer. De locatie staat vol met luxe villa’s met privézwembaden, plus een lokale privéschool.

Schoonheid straalt zowel binnen als buiten de appartementen uit, versterkt door prachtige zonnige balkons. Hier nemen we de tijd om te leven terwijl we nadenken over de perspectieven van de omliggende heuvels. De appartementen op de begane grond hebben een terras dat uitkomt op een privétuin voor milde middagen onder de koelte van de bomen. Voor degenen die de voorkeur geven aan meer privéruimtes, hebben de appartementen op de bovenste verdieping intieme balkons in de geest van Saint-Tropez, opnieuw bezocht en beschermd door het dak van de bastide.

Dicht bij het strand van Cogolin

Het strand van Cogolin is 400 meter zand en biedt een weids en vredig panorama op de Golf van Saint-Tropez. Een strand dat u de droomvakantie biedt, ver weg van de verkeerswegen en het comfort van de nabijgelegen voorzieningen: twee restaurants aan het water, een nautische basis die het hele jaar open is, een beachvolleybalveld, douches en een grote schaduwrijke parkeerplaats.

Dit jaar, in juli en augustus, lanceerde de stad Cogolin “Lire à la Plage”, een bibliotheek buiten de muren, geïnstalleerd op het zand van het strand. Het is gratis en drie keer per week geopend tot grote vreugde van jong en oud. Er zijn romans, tijdschriften, strips en ander leesmateriaal. Beschut door riet zijn ligstoelen en zitzakken beschikbaar om op het terrein te lezen of te leen om op het strand te lezen. Van juli tot september is een receptie en VVV-kantoor geopend bij de ingang van de strandparkeerplaats.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 378.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieENS-COG

Locatie

Dit object ligt in Cogolin (83310), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod