Huis verkopen

Object met zwembad in Var, Provence-Alpes-Côte d'Azur

€ 1.375.000
Oppervlakte 375 m²
Aantal kamers 11 kamers

Dit prachtige huis ligt aan een klein landweggetje net buiten het middeleeuwse dorpje Correns. Het is gebouwd in Etruskische stijl met gebruik van oude stenen en gecentreerd rond de binnenplaats met het grote zwembad in het midden.

Gelegen in 3,5 hectare pijnbomen, rozemarijn, tijm en lavendel in het hart van de “Provence Verte”.

Op tuinniveau is een groot onafhankelijk appartement van 80 m², ideaal voor gasten of voor een inwonende conciërge. Op dit niveau is ook een dubbele garage en een werkplaats.
De hoofdwoning is bereikbaar via een stenen trap die leidt naar een hal en een prachtige woonkamer met open haard. Er is een grote aparte eetkamer en een goed uitgeruste open keuken. Vier van de acht slaapkamers leiden direct naar het terras bij het zwembad. Keuken, eetkamer en salon openen ook naar de binnenplaats en het verwarmde zwembad.

Rondom het zwembad liggen een zonneterras, een schaduwrijk loggia terras, een zomerkeuken, een grasveld en een rozentuin.

Dit is een buitengewoon huis van hoge kwaliteit dat je moet zien om het volledig te kunnen waarderen.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.375.000
  • Type objectHuis
  • Kamers11
  • Slaapkamers7
  • Referentie2942089

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Correns (83570), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wretman Estate


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod