Huis verkopen

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 1.250.000
Oppervlakte 180 m²
Perceel 18600 m²

Mooie, Provençaalse natuurstenen villa in een rustige omgeving in de pittoreske ‘Pays de Fayence’ met heel veel charme en een prachtig uitzicht. 

De villa heeft vijf ruime slaapkamers met veel ruimte voor de hele familie en/of vrienden. Op de eerste verdieping bevinden zich een grote woonkamere (ca. 55 m²) met eetgedeelte, een prachtige, uitgeruste keuken (ca. 14 m²), vier slaapkamers  (ca. 15, 11, 11,5 en 11,3 m²) en drie badkamers. 

De tweede verdieping heeft een slaapkamer (ca. 16 m²) met badkamer (ca. 9 m²) ensuite, een studeerkamer en overdekt terras. 

Buiten in de aangelegde tuin bevindt zich een tennisbaan voor sportievelingen met een prachtig zicht op de omgeving, een zwembad om af te koelen tijdens zonnige dagen; een heerlijke relaxte oase in het midden van de natuur. Er is tevens een dubbele garage (ca. 40 m²) voor auto’s en opslag van spullen. 

Gelegen in een rustige omgeving in de charmante Provence waar genoten kan worden van de Provençaalse manier van leven in combinatie met moderne voorzieningen. Op zo’n 2 kilometer van Fayence en ca. 40 minuten rijden naar de stranden van de Middellandse Zee. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.250.000
  • Type objectHuis
  • Referentie3275BD

Locatie

Dit object ligt in Fayence (83440), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod