Huis verkopen

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 1.195.000
Oppervlakte 190 m²
Perceel 1900 m²

Moderne Villa met uitzicht gelegen in een rustige vallei, georiënteerd op het zuiden/zuidwesten, prachtig gelegen op een perceel van ongeveer 1.900 m². Deze uitzonderlijke villa heeft een woonoppervlak van ca. 194 m² en biedt ongeëvenaarde sereniteit en een adembenemend uitzicht op de omliggende natuur. Gebouwd in 2021, beschikt het over hoogwaardige materialen en luxe voorzieningen, zoals het centrale stofzuigsysteem en de geconnecteerde voordeur met beveiligde code.

Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer (ca. 69 m²) met een prachtig ingerichte en volledig uitgeruste keuken, twee schuifpuien bieden directe toegang tot een prachtig overdekt terras van ca. 80 m², bedekt met een bioklimatische pergola. Op de begane grond is ook de ouderlijke slaapkamer (ca. 20 m²) en-suite met badkamer (ca. 9 m²), kleedkamer en privéterras. 

De eerste verdieping biedt drie elegante en-suite slaapkamers (ca. 16,6 m², 15,5 m² en 13,5 m²), elk met een eigen badkamer (ca. 9,6 m², 10,3 m² en 6,4 m²) en voor twee van hen, een privébalkon.
Buiten op het ruime terras van 180 m² bevindt zich het zwembad van ca. 12 x 3 meter met Balinese tegels wat af te sluiten is middels een automatisch roldek. Verder een jeu de boules baan, een openlucht fitnessruimte, een carport, een garage van 22 m² en voldoende plaatst voor nog tenminste 6 auto’s.

Gelegen op zo’n 5 minuten rijden van een dorp en ca. 10 minuten rijden van Fayence. Op ongeveer een half uur rijden bevinden zich de stranden van de Middellandse Zee. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.195.000
  • Type objectHuis
  • Referentie3272BD

Locatie

Dit object ligt in Fayence (83440), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod