Huis verkopen

FREJUS Nieuw appartement te koop Franse riviera T2

€ 188.200
Oppervlakte 40 m²

FRÉJUS, EEN AUTHENTIEKE STAD DIE NAAR DE TOEKOMST KIJKT
Genesteld tussen oud Romeins erfgoed en een welvarende toekomst, biedt Fréjus een ideale leefomgeving. Het grenst aan de Middellandse Zee en wordt ondersteund door het Estérel-massief. Het schittert in het hart van de Côte d’Azur, omringd door bekende steden. Bloeiend toerisme en culturele en sportevenementen verlevendigen de stad, ondersteund door een dynamische economie.

NIEUWE WONING DICHT BIJ HET CENTRUM: EEN PARENTHESIS VERBONDEN MET DE STAD
De nieuwe residentie in Fréjus, gelegen nabij het historische hart van de stad en op slechts 8 minuten van de stranden, biedt een groene omgeving. Het profiteert van een strategische locatie, dicht bij winkels, diensten en transport. Bewoners kunnen de natuurbasis François Léotard, een uitgestrekt recreatiegebied, in een paar minuten bereiken.

FREJUS Nieuw appartement te koop Franse riviera T2

EEN PRACHTIG ADRES MET MEDITERRANE CHARMES
De nieuwe residentie vlakbij het centrum presenteert hedendaagse architectuur die harmonieus opgaat in de omgeving. Met 84 appartementen variërend van 2 tot 4 kamers, buitenruimtes, ondergrondse parkeergarage en beveiligde toegang biedt de residentie een bevoorrechte leefomgeving.

WOONRUIMTEN ONTWORPEN VOOR WELZIJN
De appartementen van de nieuwe residentie Fréjus, badend in het licht, zijn ontworpen voor comfort en privacy. Loggia’s, terrassen of tuinen laten u genieten van het mediterrane klimaat. Elk appartement biedt luxe diensten en decoratie geïnspireerd op de Rivièra-sfeer, waardoor een elegante en rustgevende sfeer ontstaat.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 188.200
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers1
  • Referentiemil-CIP-976-44979

Locatie

Dit object ligt in Fréjus (83600), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod