Huis verkopen

FREJUS Nieuw appartement te koop T2 Franse riviera

€ 219.000
Oppervlakte 40 m²

EEN PAREL VAN DE COTE D’AZUR
Welkom in het hart van het charmante nieuwe project van Fréjus, gelegen in het departement Var, in de Provence-Alpes-Côte d’Azur. Fréjus, een stad met een rijk historisch en natuurlijk erfgoed, biedt een uitzonderlijke leefomgeving aan de Côte d’Azur. Deze mediterrane bestemming zit vol schatten, van de gouden stranden tot het bruisende stadscentrum en de ongerepte natuurlijke omgeving.

DE UITZONDERLIJKE WOONKANS
Het nieuwe programma dichtbij de voorzieningen van Fréjus biedt u een uitzonderlijke woonkans. Met een verscheidenheid aan nieuwe woningen, variërend van 2 tot 4 kamers, is het ontworpen om aan al uw verwachtingen op het gebied van comfort en levenskwaliteit te voldoen. U zult de zachte mediterrane manier van leven kunnen ervaren terwijl u geniet van de nabijheid van essentiële voorzieningen.

FREJUS Nieuw appartement te koop T2 Franse riviera

HARMONIEUZE INTEGRATIE IN DE NATUUR
Dit nieuwe programma in Fréjus valt op door zijn harmonieuze integratie in een weelderige bosrijke omgeving. De gebouwen, slechts twee verdiepingen hoog, behouden de vredige en exclusieve sfeer van deze natuurlijke omgeving. Bewoners kunnen zo genieten van adembenemende uitzichten op de omliggende natuur, waardoor binnen dit nieuwe programma een unieke woonervaring ontstaat.

VREDE EN NABIJHEID
De rustige woonwijk Fréjus, waar dit nieuwe project dichtbij voorzieningen is gevestigd, is een populaire bestemming voor mensen die op zoek zijn naar rust en stilte en toch dicht bij essentiële voorzieningen willen blijven. De eerste winkels liggen op slechts een steenworp afstand, wat het dagelijkse leven van de bewoners vereenvoudigt. Bovendien zijn scholen, van de kleuterschool tot de middelbare school, in minder dan 10 minuten met de auto bereikbaar, wat kwaliteitsonderwijs garandeert voor gezinnen die in dit nieuwe programma in Fréjus wonen.

TOEGANG TOT MEDITERRANE GENOEGEN
Liefhebbers van zee zullen blij zijn, want de zandstranden zijn snel bereikbaar met de auto vanuit deze nieuwe ontwikkeling in Fréjus. U kunt op elk moment van het jaar genieten van de geneugten van de Middellandse Zee en de verborgen baaien, pittoreske havens en prachtige wandelpaden in de buurt verkennen.

PRAKTISCHE DIENSTEN VOOR OPTIMAAL COMFORT
Dit nieuwe programma in Fréjus biedt praktische parkeeroplossingen met ondergrondse ruimtes voor elke accommodatie, waardoor de veiligheid en rust van uw voertuigen wordt gegarandeerd. Om uw levenskwaliteit te verbeteren, zal dit nieuwe programma dicht bij voorzieningen bovendien worden uitgebreid met een zwembad, dat een vriendelijke ruimte biedt waar u kunt ontspannen, uzelf kunt opfrissen en een praatje kunt maken met uw buren.

EEN JUWEEL IN HET HART VAN DE VAR
Kortom, deze nieuwe ontwikkeling in Fréjus is een uitnodiging om het leven te leiden dat u verdient, in het hart van een ongerepte natuurlijke omgeving, terwijl u geniet van het gemak en de schoonheid van Zuid-Frankrijk. Of het nu gaat om een ​​hoofdwoning of een tweede woning, deze unieke kans maakt uw dromen van mediterraan wonen waar. Mis deze uitzonderlijke kans niet om in een idyllische omgeving te wonen, tussen strand, natuur en modern comfort. Ontdek de zoetheid van het leven in Fréjus!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 219.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers1
  • Referentiemil-CIP-949-45124

Locatie

Dit object ligt in Fréjus (83600), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod