Huis verkopen

Mooie villa in een fraaie omgeving van Lorgues

€ 660.000
Oppervlakte 175 m²
Perceel 253 m²
Aantal kamers 6 kamers

Mooie, gelijkvloerse villa met een zuidligging, gelegen in een rustige en populaire wijk van Lorgues. De villa ligt op een ruim perceel van 4100m² met een eigen olijfgaard. De vertrekken zijn zeer ruim en er is een mooie lichtinval. Bij binnenkomst valt gelijk de grote woonkamer op met schuifpui naar het terras. Separate keuken, een ruime entree en een brede gang die leidt naar vijf mooie slaapkamers, 2 badkamers en een toilet. Buiten is er een fraai zwembad met een pool-house omgebouwd tot een mooie studio met alle comfort. Tevens is er een grote kelderruimte.
Deze mooie villa heeft de perfecte combinatie van modern comfort, een fraaie en rustige omgeving en de nabijheid van het dorpscentrum met toegang tot alle voorzieningen. Het terrein is gemakkelijk in onderhoud. Aarzel niet om een bezichtiging in te plannen !

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 660.000
  • Type objectHuis
  • Kamers6
  • Slaapkamers5
  • Referentie1012LOR

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Lorgues (83510), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

New Home


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod