Huis verkopen

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 1.550.000
Oppervlakte 245 m²
Perceel 1149 m²

In het hart van een sfeervol stadje in het achterland va St. Raphaël en Cannes ligt deze prachtige residentie met adembenemend panoramisch uitzicht. Het imposante geheel bestaat uit twee individuele huizen verbonden door een overdekt terras en het zwembad. Op 45 minuten van de Middellandse zee.

Indeling hoofdhuis met op de begane grond een entree, lichte woonkamer met open haard en een open ingerichte en uitgeruste keuken. Verder is er een kantoor met balkon, twee mooie slaapkamers, elk met een eigen badkamer en toilet. 

Het tweede woonhuis heeft op de begane grond een lichte woonkamer met een ingerichte en uitgeruste keuken, 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer. 

Goede voorzieningen als airconditioning, open haard, dubbele beglazing, hekwerken rondom, buitenverlichting, intercom, automatische poort met videophone, zwembad en aangesloten op riolering.

Grote terrassen met twee zomerkeukens en een prachtig verwarmd ‘infinity’ zwembad met uitzicht op de vallei. 

Grote kelder en 3 garages bieden veel opslagruimte. 

Toegang via 2 elektrisch bedienbare poorten.

Een degelijk en praktisch geheel in uitstekende staat van onderhoud. Prachtige constructie en kwaliteitsafwerking. Op slechts een steenworp afstand van het stadscentrum, de lokale markt en fijne restaurants.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.550.000
  • Type objectHuis
  • Referentie3295BD

Locatie

Dit object ligt in Montauroux (83440), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod