Huis verkopen

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 649.000
Oppervlakte 100 m²
Perceel 1425 m²

Een charmant Provençaals huis, op loopafstand van een gezellig stadje met diverse voorzieningen. Mooi terrein van 1.425 m² en werkelijk prachtig uitzicht. Rustige plek. Het pand is rond 2023 geheel gerenoveerd.

Op de begane grond (onderste niveau) bevindt zich een ruime entree van 11 m², 4 slaapkamers  (10, 11, 11 en 12 m²), een badkamer met o.a. douche en een apart toilet.

Op de bovenste verdieping bevindt zich een knusse woonkamer van 35 m² met open haard en een gloednieuwe open keuken (2024). Vanaf het aangrenzende terras prachtig uitzicht op de tuin en de omgeving. Mogelijkheid tot het uitbreiden van de keuken.

Goede voorzieningen als airconditioning in de woonkamer en ouderslaapkamer, open haard, internet, kruipruimte, omheining, buitenverlichting en aansluiting op riolering.

Er is een groot mozaïek zwembad van 12 bij 5 meter, omringd door terrassen en een mooie tuin. Tuinhuisje met douche.

Mis deze kans niet om de Provençaalse sfeer te ervaren in dit charmante en bijzondere huis.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 649.000
  • Type objectHuis
  • Referentie3300BD

Locatie

Dit object ligt in Montauroux (83440), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod