Huis verkopen

Door architect ontworpen villa met zwembad op een groot bosachtig terrein in Entrecasteaux

€ 840.000
Oppervlakte 150.8 m²
Perceel 200 m²
Aantal kamers 5 kamers

EXCLUSIEF: Prachtige onder architectuur gebouwde villa op één niveau, op een fraai perceel van 2 ha (zone N) met verschillende terrassen (restanques) op slechts 1,5 km van het dorpje Entrecasteaux. Het merendeel van de vertrekken ligt rondom het mooie, overloopzwembad (verwarmbaar) en heeft uitzicht op de groene heuvels van Entrecasteaux.
De villa is gebouwd met hoogwaardige materialen en is zeer mooi afgewerkt. Er is een ruime woonkamer met open haard, vloerverwarming en een hoog plafond. Verder een volledig uitgeruste keuken (met een prachtig kookfornuis en mooi natuurstenen werkblad), 4 slaapkamers, 2 badkamers en een kantoorruimte. In de kelder is er een dubbele garage en veel bergruimte.
In de tuin is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s, een waterbron met meerdere waterpunten verspreid over het perceel, er zijn twee moestuinen en genoeg hout voor de open haard ! Het terrein is goed onderhouden en heeft veel mediterrane planten, olijfbomen (15), fruitbomen en mooie terrassen (restanques). Via een bospad is het mogelijk om de heuvel op te rijden (4×4) voor een nog beter uitzicht!
De villa ligt op 1,5 km van het pittoreske dorpje Entrecasteaux en er zijn twee dorpen in de buurt, Cotignac en Salernes, met alle voorzieningen.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 840.000
  • Type objectHuis
  • Kamers5
  • Slaapkamers4
  • Referentie1027ENT

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

New Home


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod