Huis verkopen

Mooie gerestaureerde dorpsboerderij in de Châtillonnais (Bourgogne)

€ 165.000
Oppervlakte 420 m²
Perceel 400 m²
Aantal kamers 5 kamers

Op ca. 7.30u rijden (600km) van Nederland, in een prachtige omgeving van golvende akkers, bossen en heuvels, ligt deze onder architectuur gerestaureerde kleine dorpsboerderij uit de XVIIe-XVIIIe eeuw, met omsloten hof (ca. 220m²) , fraai aangelegde tuin (ca. 180m²) en alle moderne comfort.

Het huis ligt in een dorpje van 135 inwoners, aan een stille weg. Totaal terrein ca. 600m². Op 3,5km ligt een groter dorp met alle voorzieningen: bank, restaurant, winkels, etc. Het huis is aangesloten op de riolering. Begane grond: keuken/eetkamer (24m²), douche/wc (5m²), hal/entrée (6,5m²). 1e verdieping: salon (26m²) met open haard/houtkachel en natuurstenen muren, kleine slaapkamer/bureau (13m²), eiken trap naar 2de verdieping, waarop grote slaapkamer (25m²) en badkamer/kleedkamer (13,5m²). Het wordt aangeboden met bestaande antieke inrichting en is direct bewoonbaar.

Bij het huis hoort een grote gerenoveerde schuur (150m²) met terras waarvan de begane grond nu in gebruik is als garage/atelier. Op de 1ste verdieping kunnen gemakkelijk meerdere kamers of een studio van 50m² worden gerealiseerd. Het huis is momenteel uitstekend geschikt voor een stel of klein gezin, door het atelier ook voor een kunstenaar of ambachtsman.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 165.000
 • Type objectHuis
 • Kamers5
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieWM1

Faciliteiten

  Centrale verwarming
  Garage

Locatie

Dit object ligt in Nicey (21330), in Côte-d'Or (regio Bourgogne-Franche-Comté).

Contact opnemen

Wouter Mulders


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod