Huis verkopen

LANDELIJKE VILLA IN DIRECTIESTIJL MET SCHITTERENDE AFWERKING. 3 SLAAPKAMERS, 2 BADKAMERS, ZWEMBAD, GARAGE

€ 660.000
Oppervlakte 217 m²
Perceel 1040 m²
Aantal kamers 6 kamers

A25559GA11 – Prachtige luxe woning met 3 grote slaapkamers, master suite op de begane grond.
Grote hal, die leidt naar een volledig uitgeruste high-end keuken/eetkamer. Grote zitkamer, ideaal voor entertainment, met eethoek, die met glazen schuifdeuren uitkomt op een groot betegeld wikkel-rond terras op het zuiden met automatische zonwering. Dit terras kijkt uit op het zwembad van 12x5m met zoutsysteem, met doucheruimte/toilet en wastafel.
Onder het huis bevindt zich de fitnessruimte in de kelder met bijkeuken/wasruimte en bergkasten. Hier bevindt zich ook een garage van 58 m2 met automatische roldeuren die uitkomt op de oprit met automatische toegangspoorten.
De waterontharder, warmwatertanks en het centrale stofzuigersysteem zijn hier ook ondergebracht.
Onder de kelder bevindt zich een lager gelegen kruipruimte waar de VMC is ondergebracht. Dit is een waterafvoer-/ventilatorsysteem dat ongewenst vocht uit het huis verwijdert
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 660.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers6
  • Slaapkamers3
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A25559GA11

Locatie

Dit object ligt in Fontjoncouse (11360), in Aude (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod