Huis verkopen

Mougins, ideaal gelegen in de nieuwe wijk in het centrum en dicht bij het bekende dorp Mougins

Oppervlakte 79 m²
Aantal kamers 5 kamers

123135SST06D – Mougins, in het hart van het bruisende nieuwe centrum, 3 slaapkamers duplex appartement – 79,97m² + 7,83m² terras – op het zuiden / oosten gelegen (zie kaart) – een paar minuten afstand van het beroemde oude dorp, een lichte high-end 4 kamers appartement geoptimaliseerd met grote ramen en een groot terras. Deze woning in absolute rust is zeer functioneel en biedt al het comfort van een nieuwe residentie, met een goed ontworpen leefruimte die al het comfort biedt van een residentie in aanbouw, met lift en klaar om te verhuizen in december 2022. Resoluut gemaakt voor een ’21e eeuw’ levensstijl, een unieke kans omdat niemand ooit heeft gewoond in dit goed geproportioneerde turnkey appartement ontworpen zonder verlies van ruimte. Gelegen op de begane grond van deze residentie badend in het licht, biedt het een entreehal die uitkomt op een moderne en grote keuken-woonkamer die uitkomt op een terras, 2 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet.
Op de bovenverdieping een slaapkamer met een badkamer met douche en kasten.

Kenmerken

 • Type objectOnbekend
 • Kamers5
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-123135SST06D

Locatie

Dit object ligt in Mougins (06250), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod