Huis verkopen

NICE CENTRE Nieuwbouw T2 appartement Zuid Frankrijk

Oppervlakte 37 m²

INVESTEER IN HET HART VAN NICE, DE STAD MET DUIZEND MOGELIJKHEDEN
Nice, een stad van innovatie en beweging, ligt genesteld in het hart van onverstoorbare en grandioze landschappen. Deze stad combineert uitzonderlijke economische en culturele activiteiten met een ongeëvenaarde levenskwaliteit. Gewiegd door een bevoorrecht klimaat en geografie, biedt Nice u een ongeëvenaarde verscheidenheid aan ervaringen. Of u nu droomt van wandelingen aan zee, excursies in de Provençaalse natuur of dagen skiën op minder dan 1,5 uur rijden, Nice is de stad van alle mogelijkheden… en alle succes.

LUXE VAN BEREIKBAARHEID IN HET HART VAN NICE
De luxe van dit centrale adres is dat alle infrastructuur van Nice op loop- of fietsafstand ligt. Dit prachtige rehabilitatieprogramma in het centrum van Nice is gelegen nabij illustere gebouwen zoals de Masséna middelbare school, het Palais Riviera, het voormalige postkantoor, en kijkt uit op de Coulée verte du Paillon en het oude Nice.

NICE CENTRE Nieuwbouw T2 appartement Zuid Frankrijk

PRESTIGE APPARTEMENTEN MET KARAKTER
Dit revalidatieprogramma nabij de Coulée verte biedt perfect ontworpen tweekamerstudio’s, met hoogwaardige voorzieningen en een onbetwistbaar karakter, met plafondhoogtes van soms meer dan 3,30 m. De appartementen zijn perfect geoptimaliseerd om aangenaam licht te bieden dankzij hun hoge ramen en hun ligging op het oosten of westen. De interieurdecoratie vergroot de volumes en de ruimte, waarbij deze laatste worden geoptimaliseerd door de geïntegreerde opbergruimte.

EEN STRATEGISCHE EN HARMONIEUZE INVESTERING
Perfect voor gemeubileerde verhuur, gericht op het brede studentenpubliek of zakenreizigers, de appartementen in dit revalidatieprogramma in Nice Centre zijn ook geschikt voor seizoensverhuur. Dit is een strategische, duurzame en harmonieuze erfgoedinvestering, op een steenworp afstand van alle hoogtepunten van het leven in Nice. Profiteer van deze unieke kans om te investeren in het hart van Nice en een onvergelijkbare levenservaring te beleven.

Kenmerken

  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers1
  • Referentiemil-CIP-821-41551

Locatie

Dit object ligt in Nice (06000), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod