Huis verkopen

Object met zwembad in Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

€ 3.150.000
Oppervlakte 269 m²

Op slechts een paar minuten lopen van het dorp Valbonne, maar genesteld tussen de rust en stilte van olijfgaarden ligt dit prachtige moderne huis. Grote ramen en deuren in de hele villa creëren een lichte ruimte, terwijl interieurdetails warmte brengen in de kamers – waardoor een gezellige leefruimte ontstaat die harmonieus samengaat met de omliggende tuin.

Het grootste deel van het huis is grotendeels gelijkvloers en ligt rond een prachtige tuin met verwarmd zoutwaterzwembad. Op dit niveau vind je een woonkamer met open haard, een eetkamer, een grote keuken die perfect is voor entertainment, een wasruimte en een prachtig luchtig kantoor aan huis met ingebouwde boekenkasten. Er zijn ook twee slaapkamers met eigen badkamer op dit niveau, waaronder de hoofdslaapkamer met inloopkleedkamer en grote badkamer. Boven is een 3e slaapkamer met doucheruimte en terras met uitzicht op het zwembad, de tuin en het dorp Valbonne.

Op lager tuinniveau heeft de villa een onafhankelijk appartement met 1 slaapkamer, salon en keuken. Een fitnessruimte/personeelskamer met kleedkamer en doucheruimte op de begane grond kan gemakkelijk dienen als vijfde slaapkamer. Een dubbele garage met wijnkelder maakt de binnenruimte compleet.

De rustige tuin kijkt uit op pittoreske olijfgaarden en de omringende heuvels. Het binnen- en buitenleven stroomt moeiteloos in elkaar over met een groot overdekt terras en een loungeruimte bij het zwembad, waardoor de tuin perfect is voor entertainment of om te ontspannen met een boek. De villa heeft ook een groot dakterras met uitzicht over het dorp en het omliggende platteland, ideaal voor grote feesten.

Dit elegante huis ligt op slechts een paar minuten lopen van het middeleeuwse dorp Valbonne – een levendig dorp met cafés, restaurants, boetiekjes en plaatselijke winkels. De villa is een echte oase van rust met een prachtig dorp binnen handbereik.

Vijfentwintig minuten van de luchthaven van Nice en de stranden van Cannes. Vijftien minuten van internationale scholen. Vijf minuten rijden naar 2 uitstekende golfbanen. De centrale ligging maakt deze villa een perfect familiehuis of vakantiehuis van waaruit je het zuiden van Frankrijk kunt verkennen.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 3.150.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers4
  • Referentie84364597

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Valbonne (06560), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wretman Estate


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod