Huis verkopen

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 3.200.000
Oppervlakte 178 m²
Perceel 1856 m²

Fenomenaal uitzicht op zee en de eilanden bij deze prachtige, Provençaalse villa, gelegen op een gewild domein in een rustige omgeving, op terrasvormig terrein van 1.856 m² met goede privacy. 

Deze topvilla heeft een woonoppervlak van ca. 178 m² met als indeling o.a.: een entree, een woonkamer met open haard, een eetkamer met open keuken, allemaal met toegang tot een zeer mooi terras met een pergola, een slaapkamer met badkamer, toilet en kleedkamer. 

Op de begane grond aan de tuinzijde bevinden zich 3 slaapkamers en 3 badkamers met toilet die ook uitkomen op het terras en een grote veranda. 

Het volledig aangelegde perceel heeft een prachtig zwembad met terras om optimaal van de zon te genieten. Verder zijn er  meerdere schaduwrijke terrassen en een prachtige, relatief vlakke tuin. Allemaal heel goed onderhouden.

De villa is gesitueerd op het schiereiland van Saint-Tropez, tussen Ramatuelle en Cavalaire-sur-Mer, op enkele minuten rijden naar diverse prachtige stranden en op zo’n 20 minuten rijden van het beroemde Plage de Pampelonne. Het mondaine Saint-Tropez ligt op ongeveer 17 kilometer. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 3.200.000
  • Type objectHuis
  • Referentie2025BD

Locatie

Dit object ligt in Ramatuelle (83350), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod