Advertentie publiceren

Auvergne Properties

Auvergne Properties is gespecialiseerd in de verkoop van woningen in de Auvergne in Centraal Frankrijk. Dankzij meer dan twintig jaar ervaring in deze regio kunnen wij u deskundig adviseren. Zowel inzakel de aankoop als de verkoop van uw woning.

Bovendien kunnen wij voor u een kosteloze zoekopdracht opstarten om uw droomhuis te vinden. Voor als u op zoek bent naar een volledig gerenoveerde woning of een woning die omgebouwd kan worden.

Ons sterkste punt is de verkoop van exclusieve en bijzondere huizen die u niet gemakkelijk elders kan vinden. Ons aanbod bestaat uit natuurstenen woningen, kastelen, landgoederen, vakantiewoningen, prestigieuze villa's en boerderijen. In ons team hebben wij ook een gekwalificeerde “expert immobilier” die is aangesloten bij de « Chambre des Experts Immobiliers de France FNAIM » en die beschikbaar is voor gedegen en goed onderbouwde adviezen en officiële taxaties.

Naast ons makelaarskantoor hebben wij ook een eigen bouwbedrijf, SARL Baticer, die u van dienst kan zijn bij verbouwingen of nieuwbouw.