Huis verkopen

Prachtig gerenoveerd dorpshuis met 3 onafhankelijke gîtes in een zuidelijk gelegen dorp.

€ 237.600

Dorp met alle winkels, cafés en restaurants, 30 minuten van de stranden, 20 minuten van Beziers en dicht bij Bize-Minervois en Minerve.

Uitzicht op het marktplein in een gewild dorp, uitzonderlijk dorpshuis, prachtig gerenoveerd in 2007 met ongeveer 150 m2 woonoppervlak en doelbewust ontwikkeld tot 3 onafhankelijke gites/appartementen: 2 studio’s en een appartement met één slaapkamer, allemaal met badkamer en beveiligde privé-ingangen in hetzelfde gebouw. In uitstekende staat en volledig gemeubileerd verkocht.

Begane grond = Inkomhal met bergkast en een privé-sluis (met toegang tot een kelder indien gewenst) + centrale trap naar alle verdiepingen.

1e = Een overloop van 2,5 m2 met toegangsdeur naar een studio.5 m2 met toegangsdeur naar een studio appartement (Les Tournesols) van ongeveer 55 m2 met een open appartement suite met hoge plafonds, originele balken en gedeeltelijk stenen muren en 2 grote ramen met uitzicht op het plein, een kwaliteit ingerichte keuken en eethoek, een badkamer van 4 m2 (douche, wc, wastafel) en een grote inbouwkast.

2e = Overloop van 1,5 m2 + 1 slaapkamer appartement (Les Oliviers) van ongeveer 60 m2 in totaal, met een lichte woonkamer met keuken en eethoek van 38 m2 met groot raam dat uitkijkt op het plein (tafel kan worden uitgeschoven en biedt plaats aan 8 personen), een tweepersoonsslaapkamer van 14 m2 met inbouwkast en badkamer van 8 m2 (hoekbad, douche, wastafel en aparte WC).

3e = Het tweede studio-appartement (Lavande), een onafhankelijke loft suite die de hele bovenste verdieping in beslag neemt, ongeveer 35 m2, met een badkamer (douche, wastafel, wc), een kleine keuken en heeft een afgesloten linnenopslag. Het is ook licht en luchtig, maar heeft geen uitzicht omdat de ramen boven ooghoogte zijn.

Wasserij = Elektrische verwarming + vrijstaande airconditioners + jaarlijkse onroerendgoedbelasting van ongeveer 1200 € + geen werk vereist + bewezen jaarlijkse inkomsten met internationale en Franse klanten + verkocht met meubels, inrichting, apparatuur en linnengoed + aanbevolen huishoudster voor wisselingen + leidingwater en riolering + recente satellietschotel (Engelse en Franse TV) + internet + alle huurdocumenten en details gemeubileerd + zeer populaire tweemaal per week markt + geen mede-eigendomskosten + mogelijkheid voor een balkon + gemakkelijk parkeren.

Prijs = 270.000 € (gewilde locatie, zeldzame kans!)

De prijzen zijn inclusief makelaarskosten (betaald door de verkopers). De notariskosten moeten worden bijbetaald tegen het huidige officiële tarief.

Eigendomsnummer: 34720
Prijs: 270.000 €
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Referentie: SCC270000E

Overige kenmerken
Onmiddellijk bewoonbaar
Huurmogelijkheden

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 237.600
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers3
  • Badkamers3
  • Referentie10765-SCC270000E

Locatie

Dit object ligt in Cessenon-sur-Orb (34460), in Hérault (regio Occitanie).

Contact opnemen

Real Estate Occitanie


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod